Frissen a piacról: zöldspárgás-gombás újkrumpli "bikavérrel"
sponsored links
Barátok lettünk.
Én és a piac. Minden alkalommal amikor belépek a koszos gumifüggönyön, megcsap az az illat. Az a semmivel össze nem keverhetõ aroma. Benne van minden: a zöldségek, fûszerek, pékáruk és árusok lelke.
És ez jó. Nagyon jó.
De mint egy valódi baráttal, itt is tartani kell a kapcsolatot.* Ápolni. Szerintem ennek szépen eleget teszek, hetente többször is látogatom. Nem hosszan, de pörög azélet. Én pedig nem szeretek sokáig egy helyben állni.
De szereztem még egy kispajtást (ugyan õt az Auchanban), egy csokor zöldspárga személyében.
Vannak alapanyagok,amikre ránézek, és már be is indult a fantáziám, hogy mit lehetne csinálni belõle. Nos, a spárga nem tartozik ezek közé. Sõt. Legtöbbször rá se nézek. Illetve átnézek rajta. Azonban most olyan akcióban volt, hogy nem lehetett otthagyni. Egy jel volt, és jó szokásom hallgatni az ilyen üzenetekre.
Azonban még mindig lövésem sem volt, hogy mibe álmodjam bele. Gógli fel, pörgettem az oldalakat. Így sütve, húsba ...